Hinnasto

LIITTYMISMAKSU

Kotitalous: 1950 €

Yritys: 1950 €

500 €:n käsiraha laskutetaan rakentamisen alkamisen yhteydessä. Loppumaksu asennuksen jälkeen. Liittymismaksun työn osuudesta on mahdollista saada kotitalousvähennys. Työn osuus on eriteltynä liittymismaksun toisessa laskussa.

Hankealueiden rakentaminen on päättynyt ja liittymishinta on 1950 euroa, jolla toteutetaan 200 metriä liittymärakentamista lähimmästä liityntäpisteestä. Lupinetin kuituverkkoon liittymisestä tulee tehdä tarjouspyyntö Lupinet Oy:n hallitukselle, joka tekee tarjouksen huomioiden rakentamisesta syntyvät kustannukset. Tarjouspyynnön voit tehdä alla olevalla lomakkeella tai lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen Lupinet@lennu.fi. Lomakkeen voit toimittaa myös postilla Lennun asiakaspalveluun.

 

KUITULIITTYMÄN KUUKAUSIMAKSU

Kuukausimaksu 24,00 €, joka sisältää verkkomaksun ja TV-palvelun.

Kuukausimaksu rakennetusta liittymästä 12,00 €, mikäli palvelua ei kytketä käyttöön.

Yhtiöllä on oikeus katkaista liittymä maksamattomien kuukausimaksujen vuoksi. Uudelleen yhdistäminen 69,00€ (sopimusehto 13.2.). Liittymän irtisanominen ja uudelleen kytkentä 300,00€ (sopimusehto 13.1.)

Kuituliittymän kuukausimaksun lisäksi asiakas maksaa tilaamiensa palveluiden (internet-yhteys, viihdepaketit, puhelinpalvelut jne.) kuukausiveloitukset valitsemansa palvelutuottajan hinnoittelun mukaisesti.

Liittymäsopimuksen voit tulostaa alla olevasta linkistä ja toimittaa Lupinetin osoitteeseen postilla tai Lennun asiakaspalveluun.

>> Katso Lupinet sopimusehdot tästä (pdf)

>> Tulosta Lupinet sopimus tästä (pdf)

>> Tulosta Lupinet tarjouspyyntö tästä (pdf)