Ajankohtaista

Itä-Parkano

Lupinet Oy on hakenut laajakaistatukea karttaan merkitylle alueelle Itä-Parkanoon. Lupinet on valittu hankkeen toteuttajaksi ko. alueella. Tukiehtojen mukaisesti rakentaminen tukikelpoisten kohteiden osalta pitää olla valmis vuoden 2020 loppuun mennessä.

Itä-Parkanon osalta rakentaminen on alkanut vuoden 2019 aikana ja on vielä käynnissä kartassa punaisella merkityillä alueilla. Kaikki alueen liittymät ovat verkonrakennuksen osalta valmiina 14.12.2020 mennessä. Liittymien palvelut ovat käytettävissä koko alueella viimeistään kartalle merkityllä aikataululla. Verkonrakennuksen jälkitöitä ja korjauksia tehdään myös tämän aikataulun jälkeen ja osittain myös ensi kevään aikana, kun maa on jälleen sulanut.

Hankkeen valmistumisen jälkeen rakentaminen toteutetaan Hinnasto-sivun mukaisin hinnoin sekä ehdoin. Uusia tilauksia ei valitettavasti voida enää ennen vuoden vaihdetta toteuttaa.

Alla olevasta kartasta löytyy Itä-Parkanon vielä rakentamatta olevien alueiden rakennusaikataulut, merkityn aikataulun mukaisesti kaikki Itä-Parkanon liittymät ovat käytössä.

Toisesta kartasta löytyy Itä-Parkanon alueiden rakennusaikataulut sekä suunnitellut rakentamissuunnat.

Lupinet Itä-Parkanon kuiturakennusalueen kartta.

Länsi-Parkano

Lupinet Oy on hakenut laajakaistatukea karttaan merkitylle alueelle Länsi-Parkanoon. Lupinet on valittu hankkeen toteuttajaksi ko. alueella. Tukiehtoihin kuuluu, että rakentaminen tukikelpoisten kohteiden osalta pitää olla valmis vuoden 2020 loppuun mennessä.

Rakentaminen on alkanut 4.5.2020 ja verkonrakennustyöt saadaan valmiiksi kaivuiden osalta tämän kuun aikana. Verkorakennus runkoverkon osalta on käynnissä vielä Laksonkylän sekä Laholuoman alueilla. Kaikki alueen liittymät ovat verkonrakennuksen osalta valmiina 31.11.2020 mennessä. Liittymien palvelut ovat käytettävissä koko alueella viimeistään kartalle merkityllä aikataululla. Ensimmäiset liittymät kytketään käyttöön viikolla 47. Verkonrakennuksen jälkitöitä ja korjauksia tehdään myös tämän aikataulun jälkeen ja osittain myös ensi kevään aikana, kun maa on jälleen sulanut.

Hankkeen valmistumisen jälkeen rakentaminen toteutetaan Hinnasto-sivun mukaisin hinnoin sekä ehdoin. Uusia tilauksia ei valitettavasti voida enää ennen vuoden vaihdetta toteuttaa.

Alla olevasta kartasta löytyy Länsi-Parkanon vielä rakentamatta olevien alueiden rakennusaikataulut, merkityn aikataulun mukaisesti kaikki Länsi-Parkanon liittymät ovat käytössä.

Lupinet Länsi-Parkanon kuiturakennusalueen kartta.